OVER ONS

Wie zijn wij van Camp Your Festival?

Camp Your Festival heeft een hart voor de mooiste en beste festivals die je in Nederland en in het buitenland kunt beleven. Deze liefde voor muziek willen we graag naar jou overbrengen op een actieve en uitdagende manier.

 

Camp Your Festival is opgericht in 2020 en is onderdeel van de Festival Groep in Winterswijk. Het idee komt voort uit de Nederlandse en Duitse tak van Festival Lovers, een online ontmoetingsplek voor mensen die naar festivals gaan en hier graag over vertellen of dit laten zien.

 

De kracht achter Camp Your Festival zit hem in onze reporters. Bij zowel Camp Your Festival als Festival Lovers zitten veel jonge en enthousiaste festivalbezoekers, die hun plezier in het feesten graag met je delen. Zo zijn er bloggers, vloggers, cameramensen en reporters die reviews maken over hun belevenissen. Op deze manier heb je bij elk festival de sfeer kunnen proeven, zelfs zonder dat je er ook echt zelf bent geweest.

 

Camp Your Festival houdt de interesse graag groot. Daarom kun je hier festivals vinden in alle verschillende muziekgenres. Van techno tot house en van trance tot hardstyle, er is genoeg te vinden en terug te kijken of lezen om jouw festivalagenda continu lekker vol te houden. En omdat we denken vanuit jullie kun je er zeker van zijn dat deze evenementen voldoen aan jouw interesses.